Hei, alle Dalmis-eiere i Trøndelag :).

Nå har hvert distrikt fått sin egen blogg.

Jeg starter denne bloggen med å presentere meg selv: Jeg heter Bettina Herfjord og er en 68-modell. Jeg har vært distriktsrepresentant (DR) for Trøndelag nå i ca 3 år. Jeg har «Mira» på snart 6 år, sannsynligvis den søteste og snilleste hunden i verden :). Hun er min 5. dalmatiner siden 1977. Vi to bor på Lade, utenfor Trondheim. Vi har prøvd oss litt på både LP, AG og spor, men trives aller best på tur i marka og på lange fjellturer.  

Så litt om Distrikt Trøndelag: Vi møtes nesten hver tirsdag og går en tur sammen. Veldig sosialt både for hunder og eiere. Hvor turene går, varierer fra uke til uke, ved at vi bytter hele tiden på hvem som er ansvarlig turleder, og derved bestemmer hvor turen går. Det er et veldig flott opplegg, synes jeg, fordi vi da blir kjent med nye turområder. De fleste turene foregår i og rundt Trondheim, men også noen i Stjørdals-/Skatvalsområdet. Vi har også noen helgeturer innimellom. Forskjellige kurs arrangerer vi også, både innen lydighet, agility, spor mm.

Den siste helgen i August hvert år arrangeres Trondheim Hundefestival, som vi er en del av. Da stiller mange av oss opp og jobber, og overskuddet av festivalen går tilbake til klubben vår. Pengene bruker vi bl a til kurs, medlemsmøter og Nyttårsball :).

Her kommer jeg til å legge ut info om hva som skal skje fremover, og ellers info om løst og fast som har med prikke-klubben vår å gjøre. Jeg sender også ut mail til alle jeg har mail-adressen til. Så dersom du ønsker å bli informert direkte hver gang det skjer noe i klubben, må du sende meg mail-adressen din.

Mvh Bettina Herfjord & «Mira»

E-post: b.herfjord@online.no

Tlf: 950 33 554

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s