Vel overstått sommer!

Nå er det lenge siden jeg har skrevet noe her, dessverre…..! Tidenes varmeste sommer gikk veldig fort, synes jeg. Jeg og «Mira» badet flere ganger om dagen på det varmeste. Men sannelig har høsten vært fin også, så langt. Håper det fortsetter slik!

I juni inviterte Anne oss medlemmene til ridetur på Meråker. Selv er jeg veldig uerfaren med ridning, og forholdsvis redd hester, men vil likevel anbefale alle å bli med neste år! Det var en flott tur i nydelig vær og terreng.

Årets hundefestival er også historie. Selv kunne jeg ikke være med i år, men med så flinke og erfarne medlemmer gikk arrangementet så godt som knirkefritt. Det ble grillet pølser og hamburgere for over 20 000 kroner både lørdag og søndag. En stor takk til alle dere som stillte opp.

I forrige uke hadde vi et medlemsmøte, og her er referatet:

Referat fra medlemsmøte 9. september 2014

 

1). Evaluering Trondheim Hundefestival

Det meste gikk veldig bra, men noen ting kan bli bedre eller forandres på.

 

 • *Til neste år bør det settes inn en ekstra person midt på dagen, da det til tider var litt hektisk
 • *Bettina gir beskjed til styret i THF om at skilting til WC og sekretariat var for dårlig
 • *Tomflasker bør unngås at havner i søpla. Det var ikke tomkasser, så det bør henges opp blanke sekker og merkes tydelig
 • *Hygienen til den som skjærer salat må være i orden. Engangshansker og antibac bør være tilstede
 • *Bør ha en gardintrapp når teltet skal settes opp/taes ned
 • *Ha med spade til å få ut kullet fra grillen
 • *Bettina foreslår for styret i THF at det bør være en ?utstillingsvert? eller to med refleksvest som kan gå rundt og svare på spørsmål 
 • *NB: Jeg mangler fortsatt reiseregning fra noen av dere!!!

 

2). Aktivitetskalender for høsten/vinteren

 • Den blir utsendt så snart jeg får inn de siste datoene

 

3). Diverse

 • Nyttårsball. Anne Chr. Stiller opp i år også J. Men vi må bestemme oss for følgende: Enten fredag, 9. januar, med middag på Milano (Nardo-senteret) og kaffe med mer hjemme hos Anne etterpå, eller lørdag, 10. januar på Anne?s hytte på Meråker. Hun har overnattingsplass til mange! Send meg en mail snarest med hvilket alternativ du går for. 
 • Kurs.Jeg skal prøve å få til et i løpet av høsten, men vet ikke riktig hva det blir enda! De to siste har jo blitt avlyst pga liten interesse. 
 • LP-trening. Kristin, Torill og Merethe har i lang tid trent fast hver onsdag kl 16.00-18.00 på Dragvoll. Det er plass til flere, så det er bare å møte opp J. 
 • Ny distriktsrepresentant. Jeg synes nå det er på tide at en annen overtar, slik at klubben får inn litt nye tanker og ideer, og kanskje ting kan gjøres på en annen måte. Pga regnskapet har jeg jobben ut året. Hanna sa seg villig til å overta, men ikke før til sommeren. Rikard sa seg villig til å overta frem til da. Men dette må uansett godkjennes av hovedstyret i NDK først.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s