Sommeravslutning 14. juni

Velkommen til sesongavslutning med tema TREKK & MORO!
 
Vi møtes til grillings og fartsfylte prikkete aktiviteter på TUVA i Skaun tirsdag 14. juni kl 18.00. Ta med hunder, bånd og grillmat & drikke, tallerken, kopp og bestikk så fixser vil varme til å kokelere på!
 
Hilde og en av sønnene, vertskapet på TUVA, vil stille både vogner og annet utstyr til disposisjon ? og ikke minst sin kunnskap ? slik at prikkene våre får prøve seg som trekkdyr. Det kan også være mulig å få lånt en lederhund om nødvendig, det ser vi etter hvert, og du kan få svært kvalifiserte råd med tanke på utstyr.
 
Her er det selvsagt lov å komme uten hund også, om du har lyst å bli kjent med rasen! Og har du valp som ikke kan trekke, kan du ta turen som en sosialiseringstur for to- og firbeinte.
 
NB! Det er andre dyr på gården, så ha hundene i bånd når de slippes ut av bilen. Det er muligheter for å slippe dem løse på en inngjerdet område for dem som vil det.
 

Veibeskrivelse: Kjør til Børsa og ta av på 709 mot Eggkleiva. Følg fylkesvei 740 langs Laugen til du ser gården, det står tydelig Tuva på låven.

Sist vi var her hadde vi en utrolig artig kveld, så velkommen alle prikkeentusiaster!!
 
Lurer du på noe, så ring Anne på 47300669
Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s